Pridružite se spletni čezmejni poslovni skupnosti!

Objavljeno dne/Published on: 15.07.2013

Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu je v rubriki Gospodarstvo pred dnevi objavil poslovni imenik slovenskih podjetnikov in gospodarskih ustanov zunaj meja Slovenije. Imenik je bil po številu naslovov razmeroma skromen, a ž v prvih dneh po objavi se je prijavila cela vrsta podjetnikov in tudi ustanov saj so mnogi uvideli koristnost take povezave. Vsem, ki ste nam dovolili objavo podatkov, iskrena HVALA!

Žal še vedno ni skoraj nobenega odziva s strani slovenskih poslovnežev iz Velike Britanije, Nemčije, Francije, Švice, pa tudi ne iz držav nekdanje Jugoslavije.

Zainteresirane toplo vabimo, da se pridružijo spletni slovenski čezmejni poslovni skupnosti, slovenskim društvom, poslovnim klubom, ekonomskim svetovalcem na slovenskih DKP, medijem in vsem, ki ste nemara že vključeni v imenik, pa se priporočamo za "pomoč" pri navezovanju novih stikov in promociji gospodarskega sodelovanja med slovensko diasporo in slovenskimi narodnimi skupnostmi v sosednjih državah ter Slovenijo!

Prosimo vas, da izpolnite prijavnico, ki jo najdete na spletni strani Urada, jo podpišete in poskenirano pošljete na elektronski naslov zvone.zigon@gov.si ali na telefaks, št. +386 (0)1 230 8017." Tozadevno lahko s svojimi vprašanji ali pobudami tudi kontaktirate urednika imenika dr. Zvoneta Žigona na isti elektronski naslov (zvone.zigon@gov.si) ali na telefonsko številko +386 (0) 1 230 8011.  

Nazaj na prejšnjo vsebino